HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης,...

Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε στην Πεντέλη,  στο σπίτι ενός φίλου του.
Κατά του Μπραμπαρούση έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή σύμφωνα με το άρθρο 135 του ποινικού κώδικα με την κατηγορία των προπαρασκευαστικών ενεργειών για εσχάτη προδοσία. 
Παράλληλα, έχει συνταχθεί και νέα δικογραφία εναντίον του με κατηγορίες που αφορούν την καταδίωξή του από τις αρχές κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, κατά μήκος της Εθνικής Οδού Ρίου - Αντιρρίου και στη συνέχεια στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. 
Στην υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου το οποίο είναι διαρκές. Για το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται δεν χρειάζεται άρση της ασυλίας του από την Ολομέλεια της Βουλής. 
Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διεγράφη την Παρασκευή το μεσημέρι από το κόμμα της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στη βουλή όταν συζήτησε ενώπιον της Ολομέλειας από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να προβούν σε πραξικόπημα. 

Αμέσως μετά κατατέθηκε στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά του Υπουργού Άμυνας και του αναπληρωτή άμυνας Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη, ενώ η εισαγγελία του Αρείου Πάγου ανέθετε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στον πρόεδρο εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας προκαταρκτική έρευνα για τις ενέργειες Μπαρμπαρούση. Αμέσως μετά ο ανακριτή απήγγειλε την κατηγορία για εσχάτη προδοσία βάσει του ποινικού κώδικα. 

Το βράδυ της Παρασκευής ο Μπραρμπαρούσης κάνοντας χρήση του βουλευτικού του αυτοκινήτου αναχώρησε από την Αθήνα για την Αιτωλοακαρνανία διεμβολίζοντας κατά τη διάρκεια της διαφυγής του αστυνομικά μπλόκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.