Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Basket League: Επιστολή Αγγελόπουλων στον Τσίπρα!

Η επαναλαμβανόμενη άρνηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και τη μη τήρηση των δικασ...

Η επαναλαμβανόμενη άρνηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και τη μη τήρηση των δικαστικών αποφάσεων ήταν ο λόγος που οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος να στείλουν επιστολή στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ζητώντας την παρέμβασή του.

Μετά τη μεγάλη ένταση που προέκυψε στα γραφεία της ΕΟΚ όπου οι διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης κατέθεσαν μήνυση κατά των τεσσάρων μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασιλακόπουλου αφού δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εξηγήσεις για την εδώ και καιρό άρνησή της ΚΕΔ να τους χρησιμοποιεί, ένα νέο επεισόδιο ήλθε να προστεθεί στο ζήτημα που πλέον παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εξάλλου η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της έχει ζητήσει την παραίτηση του Στέλιου Συμεωνίδη και των υπόλοιπων μελών της ΚΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.