HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ...

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, για ληστεία.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 37χρονος  ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική  απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 44, 38, 31 και 27, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.