Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα 48ωρη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εκτός φυλακής είναι από το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς εγκρίθηκε τελικά απ’ το Συμβούλιο της φυλακής η τρίτη κανονική άδ...

Εκτός φυλακής είναι από το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς εγκρίθηκε τελικά απ’ το Συμβούλιο της φυλακής η τρίτη κανονική άδεια που είχε αιτηθεί.

Η άδεια είναι 48ωρη και προηγήθηκε απεργία πείνας από τον Κουφοντίνα προκειμένου να εγκριθεί. Η σύζυγός του, Αγγελική, και ο γιος του τον περίμεναν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, βγήκαν όλοι μαζί από τις πύλες της φυλακής. Δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μετά από πολυήμερη απεργία πείνας, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές.

Πρόκειται για την τρίτη άδεια που λαμβάνει ο Δ. Κουφοντίνας τους τελευταίους οκτώ μήνες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όροι θα είναι πιο χαλαροί σε σχέση με τις δύο προηγούμενες άδειες, καθώς ο καταδικασθείς για τρομοκρατία θα χρειάζεται να εμφανίζεται μόνον μια φορά ημερησίως στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης (αντί για δύο που ίσχυε στις προηγούμενες περιπτώσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.