Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Πράσινο φως» για τα έργα της Ε.Ο 33 Πάτρα - Τρίπολη (πρώην 111)

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η υπογραφή σύμβασης και η εγκατάσταση εργολάβου στο έργο Συντήρηση - Βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η υπογραφή σύμβασης και η εγκατάσταση εργολάβου στο έργο Συντήρηση - Βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο 33 Πάτρα- Τρίπολη, έως τα όρια του νομού Αρκαδίας, προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ, μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου.
«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιούμε το ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο παρεμβάσεων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας. Επιτελείται ένα τεράστιο έργο για την δρομολόγηση του οποίου αξίζουν συγχαρητήρια στο δυναμικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας μας, γιατί αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το κονδύλι ύψους 35,5 εκατ ευρώ, το οποίο διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με σκοπό να παρέχουμε ασφαλείς και σύγχρονες οδικές υποδομές στους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Δεδομένου ότι η χρηματοδότηση  έχει  εξασφαλιστεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο πλαίσιο της εργολαβίας προβλέπονται άμεσες παρεμβάσεις στην Εθνική Οδό Πατρών–Τριπόλεως (πρώην 111)με γνώμονα την άρση της επικινδυνότητας και τις ασφαλείς μετακινήσεις, ζητήματα που έχει θέσει στις προτεραιότητές της η Περιφερειακή Αρχή.
Μάλιστα  η ανάγκη για  βελτίωση και συντήρηση της Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως (πρώην 111) ιεραρχήθηκε από τα πρώτες  που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε έναν δρόμο που χρησιμοποιείται κατά κόρον και συνδέει τα ορεινά της Αχαΐας και της Ηλείας.
Έπειτα από την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου μέσα στο προσεχές δεκαήμερο και ακολουθεί άμεσα η εγκατάσταση εργολάβου, ώστε οι πρώτες παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας να υλοποιηθούν κατά το συντομότερο δυνατό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.