HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 26/06/2018

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά: 17.00 Δανία-Γαλλία (ΕΡΤ1...

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.
Αναλυτικά:
17.00 Δανία-Γαλλία (ΕΡΤ1, ΕΡΤ HD)
17.00 Αυστραλία-Περού (ΕΡΤ2)
21.00 Νιγηρία-Αργεντινή (ΕΡΤ1, ΕΡΤ HD)
21.00 Ισλανδία-Κροατία (ΕΡΤ2)

Tα σενάρια πρόκρισης
Η Αργεντινή θα πρέπει να νικήσει τη Νιγηρία για να φτάσει τους 4 βαθμούς και να αφήσει πίσω της τους Αφρικανούς με 3, αλλά ταυτόχρονα η παρέα του Λιονέλ Μέσι χρειάζεται να μη νικήσει η Ισλανδία την Κροατία που αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές. Αν η Ισλανδία νικήσει την Κροατία και η Αργεντινή τη Νιγηρία, οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς και εκεί θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων, με την Ισλανδία να είναι αυτή τη στιγμή στο -2 (1-3) και την Αργεντινή στο -3 (1-4). Συνεπώς αν η Ισλανδία νικήσει την Κροατία, θα πρέπει η Αργεντινή να νικήσει με μεγαλύτερη διαφορά γκολ τη Νιγηρία. Στο ακραίο σενάριο που οι δύο ομάδες (Αργεντινή και Ισλανδία) ισοβαθμήσουν και έχουν ίδια γκολ υπέρ και κατά, τότε θα καταφύγουμε στο έβδομο κριτήριο, αυτό των καρτών, όπου η Ισλανδία υπερτερεί μην έχοντας ούτε μία έναντι τριών των Αργεντινών. Αν και εκεί υπάρχει ισορροπία, θα γίνει κλήρωση. Όσο για τη Νιγηρία, προκρίνεται με νίκη, αλλά και με ισοπαλία αν η Ισλανδία δεν ανατρέψει το συντελεστή γκολ κερδίζοντας την Κροατία (στο μηδέν οι Αφρικανοί, στο -2 οι Ισλανδοί).

Δανία και Γαλλία κοντράρονται (17:00, ΕΡΤ1) στο «Λουζνίκι» σε ένα ματ που πιθανότατα θα κρίνει ποια θα τερματίσει πρώτη και ποια δεύτερη στον τρίτο όμιλο. Και λέμε «πιθανότατα», γιατί υπάρχει και το σενάριο να κλέψει η Αυστραλία τη δεύτερη θέση, αν κερδίσει το Περού, η Δανία χάσει και ανατραπεί η συνολική διαφορά των γκολ (+1 οι Δανοί, -1 οι Αυστραλοί). 
Οι Αυστραλοί που είναι στον έναν βαθμό χρειάζονται τη νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Δανίας (που είναι στους 4 βαθμούς) από τη Γαλλία (που είναι στους 6), προκειμένου να ισοβαθμήσουν και εν συνεχεία να κριθούν όλα στην ισοβαθμία. Εκεί θα μετρήσει κατ’ αρχάς η διαφορά τερμάτων (+1 η Δανία, -1 η Αυστραλία) και εν συνεχεία η καλύτερη επίθεση (2-1 η Δανία, 2-3 η Αυστραλία). 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.