Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε 23 πόλεις

Σε 23 πόλεις πραγματοποιούνται σήμερα το απόγευμα (με κοινή ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.) συλλαλητήρια υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Σ...

Σε 23 πόλεις πραγματοποιούνται σήμερα το απόγευμα (με κοινή ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.) συλλαλητήρια υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Πέλλα, Εδεσσα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Σιάτιστα στη Μακεδονία, αλλά και Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα. 
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η «Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία σε ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες να προσέλθουν με ελληνικές σημαίες και χωρίς κομματικά σύμβολα. Χαρακτήρα κεντρικής συγκέντρωσης θα λάβει το συλλαλητήριο στην Πέλλα, για συμβολικούς λόγους, καθώς είναι η γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.