HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 νίκησαν 5-3 τους Ισπανούς του 2004

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Πάτρα οι Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 κέρδισαν 5-3 τους θρύλους της Ισπανίας. Οι Έλληνε...

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Πάτρα οι Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 κέρδισαν 5-3 τους θρύλους της Ισπανίας. Οι Έλληνες βρέθηκαν να χάνουν 3-1, όμως γύρισαν το παιχνίδι με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να πετυχαίνει χατ-τρικ. 
Ακριβώς 14 χρόνια μετά το Έπος της Πορτογαλίας στο γήπεδο συναντήθηκαν εκ νέου οι Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Καψής, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος και Χαριστέας θυμίζοντας τις ημέρες δόξας. 
Οι Ισπανοί προηγήθηκαν 2-0 με τους Καράσκο και Αλφόνσο, αλλά στο δεύτερο η Ελλάδα μείωσε με το γκολ του Καραγκούνη και παρά το 1-3 του Λούκε η Εθνική πήρε τη νίκη. 
Ο Γιαννακόπουλος με τρία γκολ και ο Κατσουράνης με ένα ακόμα διαμόρφωσαν το τελικό 5-3 και χάρισαν ακόμα μία νίκη στον Ότο Ρεχάγκελ που βρέθηκε στον πάγκο. 

Εθνική: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Καψής, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας
Έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Βενετίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, Καφές
Δεν αγωνίστηκαν οι: Δέλλας, Νικολαΐδης, Λάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.