Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Ελλάδα 2004 θέλει φιλικό με Πορτογαλία 2004 και Ρονάλντο!

Oι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συνεχίζουν να δίνουν σπουδαία φιλικά παιχνίδια, με στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη μέσω ...

Oι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συνεχίζουν να δίνουν σπουδαία φιλικά παιχνίδια, με στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη μέσω φιλανθρωπικών δράσεων. Μετά το απόλυτα επιτυχημένο φιλικό με την Inter Forever το περασμένο καλοκαίρι στο Παγκρήτιο Στάδιο, οι Legends 2004 αντιμετωπίζουν το προσεχές Σάββατο (09/06, 21:00) τους Spain National Team Legends.

Ωστόσο, μεγάλος στόχος είναι η πραγματοποίηση ενός μεγάλου φιλικού αγώνα το επόμενο καλοκαίρι με την Πορτογαλία του 2004, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών απ' την κατάκτηση του Euro. Στόχων των Legends είναι το φιλικό ματς να πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, με την παρουσία και του Κριστάνο Ρονάλντο. Η προεργασία έχει ήδη γίνει και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει συμφωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.