Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε 13χρονο κορίτσι

Εξαιρετικά έκρυθμη παραμένει από χθες το βράδυ η κατάσταση στην Άμφισσα, εξαιτίας του αιματηρού περιστατικού που είχε σαν αποτέλεσμα ένα ...

Εξαιρετικά έκρυθμη παραμένει από χθες το βράδυ η κατάσταση στην Άμφισσα, εξαιτίας του αιματηρού περιστατικού που είχε σαν αποτέλεσμα ένα 13χρονο κορίτσι να δεχτεί πυροβολισμό από καραμπίνα στο κεφάλι και να χάσει την ζωή του.

Η Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο 34χρονος, που υπέδειξαν οι Ρομά ως δράστη και από την πλευρά τους οι Αρχές αναμένουν να μάθουν τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία και από τον ίδιο, όταν καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Το χρονικό
Όλα φαίνεται ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τις 8 το βράδυ όταν για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, αφού δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν όντως είχε προηγηθεί κάποια διάρρηξη ή διαπληκτισμός μεταξύ του 34χρονου δράστη και κάποιων Ρομά, πιθανόν όμως και τα δύο, ο φερόμενος δράστης κινήθηκε απειλητικά προς τον παρακείμενο από την επιχείρησή του καταυλισμό Ρομά και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πλευρά του καταυλισμού.

Μία από τις βολές του δυστυχώς πέτυχε ένα 13χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στον καταυλισμό, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή και από εκείνη την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Ακολούθησαν επεισόδια στην περιοχή με ορισμένους Ρομά ως αντίποινα να διαλύσουν την επιχείρηση του 34χρονου και να κάψουν το αυτοκίνητό του. Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις από την Αστυνομία και σύντομα αναπτύχθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη που απέτρεψε την επέκταση των επεισοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.