HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακινητοποίησαν φύλακα της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και αφαίρεσαν από γραφείο 10.000 ευρώ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης ...

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (2,2) γραμμάρια κάνναβης και (3,2) γραμμάρια βουπρενορφίνης.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο 22χρονοι αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο πέντε ομοεθνείς τους άνδρες, που διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ σε βάρος των ομοεθνών τους θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της επιστροφής.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος έξι  αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος έξι αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα στη Μυρτιά Αιγίου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες, ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας φύλακα βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Α.  και αφαίρεσαν από γραφείο της  Δημοτικής Επιχείρησης ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό, περίπου των (10.000) ευρώ.
Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 22, 20 και 17 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ από 76χρονο αλλοδαπό.
Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν  στον παθόντα.

Σύλληψη δύο  ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί όπλων 
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 26 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο (τύπου πιστολιού) με ένα γεμιστήρα, που περιείχε επτά φυσίγγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.