HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Oι δημοσιογράφοι του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχουν στην απεργία

Η δημοσιογραφική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι δημοσιογραφικές ενώσεις και οι ενώσεις συντακτών ...

Η δημοσιογραφική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι δημοσιογραφικές ενώσεις και οι ενώσεις συντακτών σε ολόκληρη τη χώρα.
Η απεργία του κλάδου αρχίζει στις 06.00 της Τετάρτης 30/5/2018 και θα λήξει την ίδια ώρα της Πέμπτης 31/5/2018.
Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά μέσα. Λόγω της κινητοποίησης, δεν τα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη οι εφημερίδες, ενώ και το kalavrytanews.com δεν θα εμπλουτίσει σήμερα το περιεχόμενό του. Ο δημοσιογραφικός κλάδος διεκδικεί σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις και ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας με υπογραφή ΣΣΕ. Η απεργία στον Τύπο είναι εθνική, καθώς μετέχουν όλες οι Ενώσεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.