HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Καλαβρύτων - Πλήρης Επιβεβαίωση του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν πριν από λίγο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Καλαβρύτων στο Αστυνομικό Τμήμα. Οι τέσσερις ύποπτοι εντοπίστηκαν στη...

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν πριν από λίγο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Καλαβρύτων στο Αστυνομικό Τμήμα. Οι τέσσερις ύποπτοι εντοπίστηκαν στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων Κλειτορίας να κινούνται με όχημα μάρκας OPEL ασημι, το οποίο και ακινητοποιήθηκε προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα. 
Επιβεβαιώθηκε πλήρως το πάντα έγκυρο ρεπορταζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS αφού τα συγκεκριμένα άτομα συμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, φέρονται να συμμετείχαν στις ληστείες στην Λυκούρια (διαβάστε εδώ), Τριπόταμα, Μορόχοβα, και Κερασιά.
Οι προανάκριση έχει αρχίσει και εξετάζονται οι μάρτυρες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ληστές που τρομοκρατούσαν κυρίως ηλικιωμένους.
Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία του Α.Τ.Καλαβρύτων που συντονισμένα και μεθοδευμένα ενέργησε, έχοντας εντοπίσει τις κινήσεις των δραστών.
Επιβεβαιώθηκε λοιπόν το ρεπορταζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε απάντηση ορισμένων που μας επιτέθηκαν (εγείρει ερωτηματικά η πράξη τους) όταν βγάλαμε την είδηση με την επίθεση των ληστών που έσπειραν τρόμο σε ηλικιωμένους στην Λυκούρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.