HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γιώργος Χελάκης από σήμερα στον «ΘΕΜΑ FM 104,6»

Ο κορυφαίος αθλητικογράφος, και αρθρογράφος - συνεργάτης της εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ", ο σπορτκάστερ που συνέδεσε τη φω...

Ο κορυφαίος αθλητικογράφος, και αρθρογράφος - συνεργάτης της εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ", ο σπορτκάστερ που συνέδεσε τη φωνή – και το όνομά του – με τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του Euro 2004, ο Γιώργος Χελάκης εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό του "ΘΕΜΑ FM 104.6"
Ο Γιώργος Χελάκης με το «πειρατικό» του, το ρεπορτάζ, τις αναλύσεις και τις συζητήσεις με τους ακροατές θα… κατασκηνώσει στη μεγάλη περιοχή της απογευματινής ζώνης, με δίωρη εκπομπή από τις 3 έως τις 5. Αποφεύγοντας οφσάιντ και βρώμικα τάκλιν, αντέχοντας φαλτσοσφυρίγματα και παραγοντισμούς και κοντρολάροντας με ψυχραιμία και υψηλή τεχνική τη μπάλα της αθλητικής και όχι μόνο επικαιρότητας, ο Γιώργος Χελάκης αναλαμβάνει να παρουσιάσει τα τρέχοντα γεγονότα, αλλά και να οδηγήσει το κοινό του ΘΕΜΑ FM 104.6 στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με ειδικές αναφορές και παρουσιάσεις. 
Κάθε μέρα 3-5 μμ, συντονιστείτε στη συχνότητα του ΘΕΜΑ FM και τον αιώνιο έφηβο Γιώργο Χελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.