Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα πριμ για την κατάκτηση του Champions League

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ έχουν έναν πολύ καλό λόγο για να κατακτήσουν το Champions League. «Χρυσώνουν» του...

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ έχουν έναν πολύ καλό λόγο για να κατακτήσουν το Champions League.

«Χρυσώνουν» τους παίκτες τους Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ για την κατάκτηση του Champions League, καθώς το πριμ που θα εισπράξουν οι νικητές του τελικού της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαϊου στο Κίεβο είναι και στις δύο περιπτώσεις άκρως δελεαστικό.

Οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό, έχουν ήδη βάλει στα ταμεία τους ως μπόνους πρόκρισης από την UEFA, 11 εκατομμύρια ευρώ έκαστη - ποσό που από την νέα σεζόν (2018/19) θα αυξηθεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ, βάσει των αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία.

Η διαφορά είναι ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο θα εισπράξει επιπλέον 15,5 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. 19 εκ. ευρώ από του χρόνου).

Υπό αυτές τις συνθήκες, όπως γίνεται αντιληπτό, σε δυσθεώρητα ύψη κυμαίνονται και τα πριμ που έχουν τάξει οι διοικήσεις των δύο φιναλίστ στους ποδοσφαιριστές τους σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου.

Η Βασίλισσα, απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού με τρεις κατακτήσεις την τελευταία τετραετία, θα κυνηγήσει το 13ο Champions League της ιστορίας της. Εφόσον οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν τα καταφέρουν τότε θα καρπωθούν έκαστος από 1,136 εκατομμύρια ευρώ!

Και στη Λίβερπουλ όμως το μπόνους επίτευξης στόχου είναι μεγάλο. Μπορεί να μην είναι στα επίπεδα αυτού της Ρεάλ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αμελητέο.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Μοχάμεντ Σαλάχ και η παρέα του οδηγήσουν την ομάδα τους στην κορυφή της Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της, θα λάβουν ως πριμ από 852,4 χιλιάδες ευρώ ο καθένας.

Σίγουρα μια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων και στην ιστορία του ποδοσφαίρου αποτελούν από μόνα τους πολύ ισχυρά κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές ώστε να υπερασπιστούν «μέχρι τελευταίας ρανίδας» το έμβλημα της ομάδας τους στον τελικό της σημαντικότερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο και το οικονομικό αντίκρυσμα που θα έχουν σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου κάθε άλλο παρά αδιάφορους μπορεί να τους αφήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.