Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δράσεις ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών στα Καλάβρυτα

Στις 4-6 Μαΐου 2018, πραγµατοποιείται στα Καλάβρυτα, στο ξενοδοχείο Καλάβρυτα Canyon µε διεθνή συµµετοχή, το Πανελλήνιο Συνέδριο της Επι...

Στις 4-6 Μαΐου 2018, πραγµατοποιείται στα Καλάβρυτα, στο ξενοδοχείο Καλάβρυτα Canyon µε διεθνή συµµετοχή, το Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστηµονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών ‘Ο Μελάµπους’ (δείτε το πρόγραμμα εδω)
Με πρωτοβουλία της Εταιρείας µας, και µε την υποστήριξη του ∆ήµου Καλαβρύτων, κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγµατοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης και ενηµέρωσης για την Εθελοντική ∆ωρεά Αιµοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών καθώς και νέες εγγραφές εθελοντών δοτών σε συνεργασία µε την Τράπεζα Εθελοντών ∆οτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙ∆ΑΣ».

Πιο συγκεκριµένα:
Παρασκευή 4 Μαΐου 2018:
Στο Συνέδριο:
• 19:00-21:00, Λειτουργία Ενημερωτικού Σταντ για την εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
• 20:00, Ενημερωτική Ομιλία με θέμα « Η Σημασία της Εθελοντικής Προσφοράς Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών», Ιωάννα Βαρελά, Βιολόγος & Στέλεχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Σάββατο 5 Μαΐου 2018
Κεντρική Πλατεία Καλαβρύτων:
• 10:00-14:00, Λειτουργία Ενημερωτικού Περιπτέρου & Εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Η Τράπεζα Εθελοντών ∆οτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙ∆ΑΣ» είναι µη κερδοσκοπικός οργανισµός που δηµιουργήθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών µε Καρκίνο ΕΛΠΙ∆Α και την Πρόεδρό του κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται µεταµόσχευση µυελού των οστών, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Στη χώρα µας, ο αριθµός των εθελοντών δοτών µυελού των οστών είναι ακόµη µικρός και οι Έλληνες ασθενείς που πρέπει να υποβληθούν σε µεταµόσχευση λαµβάνουν µοσχεύµατα κυρίως από το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙ∆ΑΣ» έχει αναλάβει εκστρατεία ενηµέρωσης για τη σηµασία της δωρεάς αιµοποιητικών κυττάρων/µυελού των οστών και την αύξηση του αριθµού των Εθελοντών ∆οτών Μυελού των Οστών στην χώρα µας.
Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Επιστηµονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών σας προσκαλεί να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.