HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παναθηναϊκός: Μοναδικό επίτευγμα στο επαγγελματικό μπάσκετ

Με 26-0 ο Παναθηναϊκός έγινε η δεύτερη ομάδα –Ολυμπιακός 26-0 το 2011- που ολοκληρώνει αήττητη την κανονική περίοδο κι έγραψε ακόμη μία χ...

Με 26-0 ο Παναθηναϊκός έγινε η δεύτερη ομάδα –Ολυμπιακός 26-0 το 2011- που ολοκληρώνει αήττητη την κανονική περίοδο κι έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στη βίβλο της επαγγελματικής Basket League (1992-σήμερα). Παρά… τρεις χώρες θα είχε κάνει το ίδιο και στις φετινές ευρωπαϊκές λίγκες.

Σε σύνολο 51 λιγκών, 47 εθνικών και 4 διεθνών (VTB League, ABA-Liga, Balkan League, Baltic League), μόνο ο Παναθηναϊκός κι άλλες τρεις ομάδες σημείωσαν αντίστοιχο επίτευγμα.

Προφανώς δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης Ελλάδας με Αρμενία, Καζακστάν και Μολδαβία και στο αήττητο του Παναθηναϊκού και με των υπόλοιπων ομάδων, αλλά η Ουράρτου, η Αστανά του Λεωνίδα Κασελάκη -και του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο στην αρχή της χρονιάς- κι η Μπάσκο… κρίμα είναι κι αυτές.

Από πλευράς ποιότητας και δυναμικής των ομάδων το επίτευγμα του Παναθηναϊκού προφανώς κι είναι μοναδικό στη φετινή μπασκετική Ευρώπη.

Ρίξτε μία ματιά στα αήττητα των υπόλοιπων ομάδων και πώς εξελίχθηκε για αυτές η χρονιά:

Αρμενία (8 ομάδες)
Ουράρτου 12-0 (αποκλεισμός στα ημιτελικά)

Μολδαβία (5 ομάδες)
Μπάσκο 8-0 (κατάκτηση Πρωταθλήματος)

Καζακστάν
Αστανά 16-0 (κατάκτηση Πρωταθλήματος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.