HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος στον Παναθηναϊκό

Aπό το περασμένο Σάββατο και τη συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αυτό που περίμεναν όλοι ήταν να ξεκινή...

Aπό το περασμένο Σάββατο και τη συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αυτό που περίμεναν όλοι ήταν να ξεκινήσει η διαδικασία που θα έφερνε το deal κοντά στην πραγματοποίηση του.

Για να γίνει αυτό έπρεπε να γίνει ο οικονομικός έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ από την πλευρά της "PAN ASIA" ώστε να διαπιστωθεί πως τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν αληθινά.

Ο έλεγχος ξεκίνησε την Δευτέρα (14/5) από την εταιρεία στην οποία κατέληξε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του.

Οι ορκωτοί λογιστές αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό τα βιβλία της πράσινης ΠΑΕ για να δουν ποια ακριβώς είναι η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και φυσικά πόσα εκατομμύρια ευρώ είναι το άνοιγμα του τριφυλλιού.

Στόχος του επιχειρηματία από την Ταϊλάνδη είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσα να έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα του ελέγχου. Άλλωστε οι δυο πλευρές έχουν πει πως θέλουν η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου ενώ ο Πιεμπονγκσάντ θα ήθελε η μεταβίβαση να γίνει ακόμα πιο γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.