Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ορκίστηκε νέος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Βασίλης Κουμπούρας - Αποχώρησε ο Γιώργος Κανέλλης

Το νέο Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Βασίλη Κουμπούρα, όρκισε σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στο γραφείο ...

Το νέο Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Βασίλη Κουμπούρα, όρκισε σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε στο νέο σύμβουλο καλή και γόνιμη θητεία, ενώ υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που υπήρξε με τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Κανέλλη, που αποχωρεί , στα πλαίσια της εσωτερικής συμφωνίας των μελών της παράταξης.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουμπούρας σημείωσε: «Ελπίζω να ανταποκριθώ στον ρόλο του και να εκπροσωπήσω επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον χώρο της οικολογίας».

Ενώ ο απερχόμενος Σύμβουλος Γιώργος Κανέλλης τόνισε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Βασίλη Κουμπούρα πως θα διατηρήσει ψηλά τη σημαία της υπεράσπισης του περιβάλλοντος, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιφέρειά μας».

Στην ορκωμοσία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Κανέλλης και ο συντονιστής της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Μανώλης Βέμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.