Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σήμερα η τελευταία ευκαιρία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Κλείνει σήμερα το τελευταίο παράθυρο ευκαιρίας για τα ανασφάλιστα οχήματα, καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων είναι έτοιμη να «φορτ...

Κλείνει σήμερα το τελευταίο παράθυρο ευκαιρίας για τα ανασφάλιστα οχήματα, καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων είναι έτοιμη να «φορτώσει» στο taxis τα πρόστιμα για τους παραβάτες.
Η ηλεκτρονική διασταύρωση που ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου έδειξε ότι τα ανασφάλιστα, αυτοκίνητα και μηχανές, που εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν στους δρόμους είναι 385.000.
Σήμερα ή αύριο το αργότερο η ΑΑΔΕ θα πάρει νεώτερα στοιχεία κι όσοι ασφάλισαν τα οχήματα τους στο διάστημα αυτής της εβδομάδας, δηλαδή από τις 30 Απριλίου ως τις 7-8 Μαΐου- χωρίς βέβαια να γνωρίζουν ότι εντοπίστηκαν κατά τη διασταύρωση- θα βγουν από τη «μαύρη» λίστα των 385.000. Αμέσως μετά, η ΑΑΔΕ θα στείλει στους παραβάτες τα «ραβασάκια» με τα πρόστιμα, που έχουν ως εξής:
Για δίκυκλα ως 250 κ.ε.: 100 ευρώ
Για δίκυκλα πάνω από 251 κ.ε.: 150 ευρώ
Για αυτοκίνητα ως 1.000 κ.ε.: 200 ευρώ
Για αυτοκίνητα πάνω από 1.001 κ.ε.: 250 ευρώ
Σημειώνεται ότι με βάση τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιριών, τα ασφαλισμένα οχήματα φτάνουν στα 6,1 εκατομμύρια ενώ μετά από τη διασταύρωση του περσινού Ιουνίου είχε καταγραφεί αύξηση των ασφαλίσεων κατά περίπου 510 χιλιάδες, με αποτέλεσμα ο στόλος των ασφαλισμένων οχημάτων να ξεπεράσει τα 6,2 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.