HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πήγε Μύκονο και Αθήνα αλλά αυτό που της έμεινε ήταν τα Καλάβρυτα

Μετά από ένα και πλέον μήνα, από την επίσκεψη στα Καλάβρυτα της Εμίρισας του Κατάρ, Σέικα Σάρα Αλ Θάνι και μετά την ολοκλήρωση της πο...

Μετά από ένα και πλέον μήνα, από την επίσκεψη στα Καλάβρυτα της Εμίρισας του Κατάρ, Σέικα Σάρα Αλ Θάνι και μετά την ολοκλήρωση της πολυήμερης παραμονής της στην Ελλάδα, όπου επισκέφθηκε αρκετά μέρη, όπως αποκαλύπτει η iefimerida.gr, δήλωσε οτι ενθουσιάστηκε περισσότερο απ όλα, με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο με τον οποίο έκανε το δρομολόγιο Διακοπτό-Καλάβρυτα.
Παρά το γεγονός οτι, "μας έβγαλε το λάδι" για μια φωτογραφία, η Εμίρισα (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορταζ του kalavrytanews.com) δήλωσε ενθουσιασμένη με την μοναδική ομορφιά του Βουραϊκού και την μοναδική διαδρομή του Οδοντωτού. 
Η κόρη του Εμίρη ήρθε στη χώρα μας για διακοπές. Αρχικά η κόρη του Εμίρη επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα και στη συνέχεια ταξίδεψε στον πιο δημοφιλή Ελληνικό προορισμό ειδικά για τους Άραβες, το νησί τον Ανέμων.
Μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στη Μύκονο θέλησε να πάρει και μια γεύση από την Αθήνα και έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το  ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, η Σέικα Σάρα  δεν ενθουσιάστηκε με τίποτα άλλο εκτός από τον οδοντωτό σιδηρόδρομο με τον οποίο έκανε το δρομολόγιο Διακοπτό-Καλάβρυτα.
Η διαδρομή μέσα από το φαράγγι του Βουραϊκού, με  σήραγγες και γέφυρες, μάγεψε την 36χρονη  κόρη του Εμίρη του Κατάρ που είναι ετεροθαλής αδερφή της φιλότεχνης Μαγιάσα. Η Μαγιάσα έχει ονειρευτεί να μετατρέψει το νησί Οξειά του Ιονίου σε Art Island.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.