HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιμένουν καταιγίδες και κακοκαιρία ως την Πέμπτη

Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας μέχρι και τα μέσα της εβδομάδος, ενώ γενικότερα προβλέπονται ση...

Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας μέχρι και τα μέσα της εβδομάδος, ενώ γενικότερα προβλέπονται σημαντικές βροχοπτώσεις ακόμη και κατά 20 με 40 χιλιοστά βροχής πάνω από τις κανονικές τιμές για την εποχή για το χρονικό διάστημα από 7 έως και 13 Μαΐου σύμφωνα με το ατμοσφαιρικό αλλά και το κλιματικό μοντέλο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Μεσοπρόθεσμων προγνώσεων (ECMWF).
Στον συγκεκριμένο χάρτη παρουσιάζονται αυξημένα τα ποσά των βροχοπτώσεων στο μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Ευρώπης , ιδιαίτερα στην Ισπανία, μέρος της Νότιας Γαλλίας, στην Ιταλία, σε όλα τα ηπειρωτικά της Ελλάδος , καθώς επίσης στην Τουρκία , την Κύπρο και τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Αντίθετα στα Κεντρικά και τα Βόρεια της Ευρώπης τα ύψη βροχής θα κυμαίνονται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά.
Για την σημερινή ημέρα προβλέπεται άστατος και βροχερός καιρός σε όλη τη χώρα με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες. Κατά τόπους στα ηπειρωτικά κυρίως της Βορειοδυτικής Ελλάδας, στη Θεσσαλία και στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.
Μέχρι και την Πέμπτη θα διατηρηθεί ο άστατος καιρός κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, με φαινόμενα κατά τόπους έντονα και ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.