HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει μέχρι τη Δευτέρα αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού απ' την Εθνική Μετεωρ...

Κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει μέχρι τη Δευτέρα αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού απ' την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού απ' το απόγευμα και σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ αναμένονται καταιγίδες τις επόμενες ημέρες, που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και δεν αποκλείεται να είναι κατά τόπους ισχυρές. Επίσης είναι πιθανό τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά οι περιοχές που θα επηρεαστούν:

Σήμερα, Παρασκευή, πιθανόν τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία.
Αύριο, Σάββατο, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις απογευματινές ώρες την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες θα επηρεαστεί και η κεντρική Μακεδονία.
Την Κυριακή θα επηρεαστούν, κατά διαστήματα, η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Απ' τις μεσημβρινές ώρες η κακοκαιρία θα επεκταθεί στη δυτική Στερεά, στη Θεσσαλία και πιθανόν στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά, στη βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.