Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συναντήσεις Τσίπρα με Μέρκελ και Μακρόν για διαπραγμάτευση - χρέος

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει ο έλληνας πρωθυπουργός στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες των Δυτικών Βα...

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει ο έλληνας πρωθυπουργός στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, στη Σόφια της Βουλγαρίας, αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκαλύπτει το news24/7, θα έχει τετ α τετ με την γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Ισπανό πρωθυπουργό Μ. Ραχόι, αλλά και τον Ιταλό Πρόεδρο –ο οποίος μάλλον θα εκπροσωπήσει τη χώρα του, καθώς στη Ρώμη υπάρχει αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης- αλλά και άλλους σημαντικούς ευρωπαίους παράγοντες, που μπορεί να επηρεάσουν τη διαπραγμάτευση για την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και τη μείωση του χρέους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Τσίπρας αποδέχθηκε πρόταση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζας Μέι για επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο, πρόταση ππου μετέφερε στην Αθήνα ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Η επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου και τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, καθώς βασικό μέρος των συναντήσεων θα αφορά στις επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.