Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκθεση της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Μητροπόλης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» τα εγκαίνια της εκθέσεως των έργων των μ...

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» τα εγκαίνια της εκθέσεως των έργων των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. 
Εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Αμβρόσιο, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανά-κης, ως υπεύθυνος της Σχολής Αγιογραφίας έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Συλλό-γους Γονέων και Κηδεμόνων τού 2ου και του 9ου δημοτικού σχολείου Αιγίου, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να σημειωθεί φέτος μια αξιόλογη αύξηση των «μικρών» σπουδαστών, οι οποίοι «αγγίζουν» πλέον τους 50! 
Ακολούθως, ευχαρίστησε τους γονείς που εδώ και χρόνια στηρίζουν την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους έμπειρους καθηγητές τους και συγκεκριμένα στον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Κίτσο, τους κ. Ευάγγελο Γκίνη και Αθανάσιο Παπαγιαννακόπουλο αλλά και την πρεσβυτέρα κ. Καικιλία Γιαννακοπούλου.
Για το τέλος άφησε τους μαθητές (μικρούς και μεγάλους), τους οποίους συνεχάρη για την αφοσίωση, την μεγάλη προσπάθεια και τον κόπο τους, καθώς, όπως είπε, χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις των διδασκόντων, αξιοποιούν ολοέ-να και περισσότερο το ταλέντο τους, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο έργα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Αμέσως μετά οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στον χώρο της έκθεσης (πρώτος όροφος Κέντρου Νεότητος), η οποία περιλαμβάνει έργα Βυζαντινής Αγιογρα-φίας του τμήματος ενηλίκων καθώς και έργα σχεδίου και ζωγραφικής του παιδι-κού τμήματος. 
Η Ιερά Μητρόπολις παρακαλεί το φιλότεχνο κοινό τής Αιγιάλειας να τι-μήσει με την παρουσία του τις προσπάθειες των μαθητών. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 2 Ιουνίου, οι ώρες επίσκεψης είναι καθημερινά από τις 6μ.μ. έως τις 8μ.μ., ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.