Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν αστυνομικό

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 40χρονος αστυνομικός στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Περίπου στις δύο το...

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 40χρονος αστυνομικός στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Περίπου στις δύο το μεσημέρι και ενώ κατευθυνόταν προς την Αχαΐα μέσω της παλιάς εθνικής οδού κοντά στη Ν. Μανωλάδα ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για τη φυσική του ανάγκη.
Εκείνη την ώρα τον πλησίασαν τέσσερις τσιγγάνοι που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα. Σταμάτησαν και του ζήτησαν τα λεφτά του. Στην πρώτη αντίδραση του 40χρονου, ο ένας εκ των δραστών τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά τον αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και τις τραπεζικές κάρτες που είχε μαζί του. Ο αστυνομικός ελαφρά τραυματισμένος κατευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κάλεσε άμεσα τους συναδέλφους του σε βοήθεια.
Ο αστυνομικός υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.