HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι της "Ένωσης"

Η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, για τις πιθανές αντιπάλους της ομάδας του Χιμένεθ για τον τρίτο προκριματι...

Η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, για τις πιθανές αντιπάλους της ομάδας του Χιμένεθ για τον τρίτο προκριματικό και έπειτα στο Champions League (προκειμένου να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης) αναφέρει αναλυτικά:

«Σάλτσμπουργκ (πρωταθλήτρια Αυστρίας), Λουντογκόρετς (πρωταθλήτρια Βουλγαρίας), Σέλτικ (πρωταθλήτρια Σκοτίας), ΑΠΟΕΛ (πρωταθλητής Κύπρου), Λέγκια (πιθανή πρωταθλήτρια Πολωνίας μία αγωνιστική πριν από το τέλος των πλέι οφ) και Αστάνα (πρωταθλήτρια Καζακστάν) είναι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό η πλέον πιθανή εξάδα, βάσει συντελεστή, των υποψήφιων αντιπάλων της πρωταθλήτριας Ελλάδας ΑΕΚ στον πρώτο από τους δυο προκριματικούς που θα δώσει (τρίτο και πλέι οφ) στο δρόμο των πρωταθλητών για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League 2018-19!

Αν υπάρξουν αποκλεισμοί οι πρώτες επιλαχούσες ομάδες για να προστεθούν στην εξάδα των ισχυρών είναι εκτός της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν Καραμπάγκ Αγκντάμ, η πρωταθλήτρια Κροατίας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η πρωταθλήτρια Μολδαβίας Σερίφ Τιρασπόλ και η πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε!

Στα πλέι οφ του Champions League δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα καθώς στις έξι ομάδες που θα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό θα προστεθούν μόλις δυο, η πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν και η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Γιουνγκ Μπόις.

Αν φτάσουν μέχρι τα πλέι οφ οι ισχυρές ομάδες, τότε η τετράδα των υποψήφιων αντιπάλων της πρωταθλήτριας ΑΕΚ θα είναι Σάλτσμπουργκ, Λουντογκόρετς, Αϊντχόφεν και Σέλτικ. Πρώτες επιλαχούσες για την τετράδα των ισχυρών αν υπάρξουν αποκλεισμοί ισχυρών θα είναι κατά συνέπεια οι ΑΠΟΕΛ, Λέγκια, Αστάνα, μπορεί και η Στεάουα αν προλάβει τον τίτλο στη Ρουμανία.

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ το καλοκαίρι στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού του Champions League θα είναι 7 ή 8 Αυγούστου, η ρεβάνς στις 14 ή 15 και αν προκριθεί τα πλέι οφ θα είναι αμέσως μετά στις 21/22 και 28 και 29 Αυγούστου.

Είναι γνωστό ότι αν η ΑΕΚ αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό του Champions League, θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa όπως και φέτος συνεχίζοντας στα πλέι οφ του Europa (με τις αποκλεισμένες ομάδες από τα προκριματικά του Champions League, όμως, όχι με όλες τις άλλες συμμετέχουσες), ενώ αν προχωρήσει στα πλέι οφ του Champions League και αποκλειστεί εκεί, τότε συνεχίζει αυτόματα στους ομίλους του Europa».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.