Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ Ν. ΡΑΖΗ

Πραγματικά κορυφαία ηθική αναγνώριση για τον γιατρό Ν. Χ. Ραζή, ήταν η βράβευσή του, συνοδευομένη από βαρύτιμη πλακέτα, που έγινε στο (γ...

Πραγματικά κορυφαία ηθική αναγνώριση για τον γιατρό Ν. Χ. Ραζή, ήταν η βράβευσή του, συνοδευομένη από βαρύτιμη πλακέτα, που έγινε στο (γεμάτο από κόσμο) μεγάλο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Ιπποκράτειο” Αθηνών 12 Μαΐου 1018, κατά την Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής. Όπως αναγράφεται σε αυτήν, η διάκριση αποδόθηκε ομόφωνα “για την προσφορά του στη Γενική/Οικογενειακή Ιατρική και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας”.
Στην ουσιαστική και μεστή σχετική εισήγησή του, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δρ Ανάργυρος Μαριόλης αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία της Ειδικότητας και στα μεγάλα επιτεύγματα που έχουν σημειωθεί έως σήμερα και στάθηκε στην συμβολή του γιατρού Ραζή (που συγκαταλέγεται στην 1η σειρά των γιατρών που έλαβαν μετά από εκπαίδευση και εξετάσεις την Ειδικότητα στην Ελλάδα) στο Επιστημονικό – Ανθρωπιστικό και Κοινωνικό τομέα.
Στην αντιφώνησή του ο Ν. Ραζής, σαφώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλες και όλους για την κορυφαία αυτή διάκριση, την οποία και αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του και τόνισε ότι όσο του επιτρέπουν οι δυνάμεις του, θα συνεχίσει ανιδιοτελώς να προσφέρει στην Ιατρική Επιστήμη, προς όφελος των νέων συναδέλφων και γενικότερα των πολιτών.
Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί, ότι από το 1997 που ιδρύθηκε η Ελληνική Ένωση Γενικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.