Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στις εργασίες για την επέκταση του Προαστιακού

Σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, όπου εκτελούνται έργα για την αναβάθμιση της γραμμής  στο τμήμα Πάτρα – Κάτω Αχαΐα που χρηματοδοτε...

Σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, όπου εκτελούνται έργα για την αναβάθμιση της γραμμής  στο τμήμα Πάτρα – Κάτω Αχαΐα που χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», πρόκειται να επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσιφάρας θα βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Ανδρέα στις 10.30 π.μ και ακολούθως θα μεταβεί στα Ροϊτικα.

Η  αυτοψία θα πραγματοποιηθεί σε σημεία που έχουν γίνει παρεμβάσεις στη σιδηροδρομική γραμμή, ενώ ο ανάδοχος του έργου θα ενημερώσει τον Περιφερειάρχη για την πορεία των εργασιών της «Αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής και των τεχνικών στη μετρική γραμμή Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πατρών στο τμήμα από Άγιο Ανδρέα μέχρι Κάτω Αχαΐα».

Πρόκειται για το πρώτο έργο που εντάθηκε στο ΕΣΠΑ στη νέα προγραμματική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.