HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από σφαίρα ο θάνατος του Αφγανού στην Πάτρα

Από σφαίρα όπλου που τον χτύπησε στο κεφάλι, προήλθε ο θάνατος του Αφγανού μετανάστη το βράδυ της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις Λαδόπου...

Από σφαίρα όπλου που τον χτύπησε στο κεφάλι, προήλθε ο θάνατος του Αφγανού μετανάστη το βράδυ της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις Λαδόπουλου στην Πάτρα. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της νεκροψίας - νεκροτομής που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο άψυχο σώμα του 20χρονου μετανάστη.
Είναι ενδεικτικό ότι στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 20χρονος, η αστυνομία βρήκε εκτός από πέτρες, μια σιδερόβεργα, τέσσερις κάλυκες και δύο φυσίγγια όπλου.
Η αιματηρή συμπλοκή έγινε στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ομάδα 40 περίπου μεταναστών που διαμένουν στην ΑΒΕΞ, κινήθηκε κατά μήκος της παραλιακής και βρέθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις Λαδόπουλου, ρίχνοντας πέτρες σε άλλους μετανάστες που διαμένουν μέσα στο εγκαταλειμμένο εργοστάσιο.
Η δεύτερη ομάδα αντέδρασε και κάποια στιγμή ο 20χρονος Αφγανός που βρισκόταν με την ομάδα του μέσα στου Λαδόπουλου και έριχνε πέτρες προς τα έξω, έπεσε ξαφνικά νεκρός.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν καταγράφεται από κάμερα παρακολούθησης του χώρου, όπου φαίνεται ένας άνδρας πίσω από το θύμα, και την στιγμή που εμφανίζεται μια λάμψη, σωριάζεται στο έδαφος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο νεαρός μάλλον χτυπήθηκε κατά λάθος από άτομο της ίδιας ομάδας, ενώ το ανησυχητικό είναι ότι εντός των καταυλισμών κυκλοφορούν πλέον και όπλα.
Ο 20χρονος μετανάστης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του, αργά χθες το βράδυ.
Ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη, φαίνεται ότι ήταν θέμα ωρών, καθώς οι αρχές είχαν κάνει τουλάχιστον 12 προσαγωγές μεταναστών που διαμένουν μέσα στις εγκαταστάσεις Λαδόπουλου.
από: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.