HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Έσπασαν την μπάρα του γηπέδου για να κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες με μηχανάκια

Την καταστροφή της μπάρας εισόδου στο γήπεδο Λυκούρια καταγγέλλει με έγγραφό του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκούριας κος Σοφοκλής Κοντογιάννης...

Την καταστροφή της μπάρας εισόδου στο γήπεδο Λυκούρια καταγγέλλει με έγγραφό του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκούριας κος Σοφοκλής Κοντογιάννης
Όπως σημειώνει στην επιστολή του προς το Α.Τ.Κλειτορίας "δυστυχώς για μία ακόμη φορά οφείλω να σας ενημερώσω για αυτά που συμβαίνουν στη Λυκούρια, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης δυστυχήματος σε ανήλικα παιδιά είναι πολύ μεγάλος. 
Στο γήπεδο τους τελευταίους μήνες έχει τοποθετηθεί μπάρα (κλειδωμένη) στην πόρτα εισόδου, για να μην εισέρχονται αυτοκίνητα ( ΙΧΕ ) αλλά και τρακτέρ και κατέστρεψαν το δάπεδο. Από τριημέρου έσπασαν την μπάρα και την κλειδαριά και επιδίδονται σε αυτοσχέδιους αγώνες με μηχανάκια.
Ζητάμε την βοήθειά σας όχι τόσο για την υλική ζημιά που προκάλεσαν αλλά για την πρόληψη δυστυχήματος σε κάποιο από τα παιδιά μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.