HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χειροκρότημα για την Παναχαϊκή και στις Σέρρες

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Παναχαϊκή για τη φιλοξενία από τον Πανσερραϊκό. Η ΠΑΕ ευχήθηκε μεταξύ άλλων στους Σερραίους να ξαναβρού...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Παναχαϊκή για τη φιλοξενία από τον Πανσερραϊκό. Η ΠΑΕ ευχήθηκε μεταξύ άλλων στους Σερραίους να ξαναβρούν τον δρόμο τους, μετά τον υποβιβασμό τους στη Γ’ Εθνική.

Οι φίλοι των «κοκκινόμαυρων» βρέθηκαν και στις Σέρρες, όπου σε γιορτινό κλίμα χειροκρότησαν την ομάδα για ακόμα μία φορά, στο φινάλε.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας με την ευκαιρία του χθεσινού αγώνα.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού για το ζεστό χειροκρότημα με το οποίο επιβράβευσαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής μετά το τέλος του αγώνα. Ευχόμαστε η ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού σύντομα να ξαναβρεί το δρόμο της.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ωστόσο το οφείλουμε στους ηρωικούς μας φιλάθλους που για ακόμα μια φορά χωρίς να υπολογίσουν έξοδα και αποστάσεις βρέθηκαν κοντά στην ομάδα μας ενισχύοντας την από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σας ευχαριστούμε.

Ραντεβού την Κυριακή στην Αγυιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.