HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους από τον Προμηθέα

Κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν «παρών» στο παιχνίδι της Τετάρτης (18.00) στο "Δ. Τόφαλος" με αντίπαλο το Λαύριο Megabolt, το...

Κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν «παρών» στο παιχνίδι της Τετάρτης (18.00) στο "Δ. Τόφαλος" με αντίπαλο το Λαύριο Megabolt, το οποίο και θα κρίνει την 3η θέση στην τελική κατάταξη της STOIXIMAN.GR Basket League, έκαναν οι άνθρωποι του Προμηθέα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της πατρινής ΚΑΕ.

Στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Τάσος Χρυσανθόπουλος, ο προπονητής της πατρινής ομάδας, Μάκης Γιατράς και ο Χρήστος Σαλούστρος εκ μέρους των παικτών.

Τάσος Χρυσανθόπουλος (αντιπρόεδρος ΚΑΕ Προμηθέας): «Απομένουν δυο ακόμη βήματα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δυο τελικοί. Ο πρώτος τελικός θα γίνει την Τετάρτη με αντίπαλο το Λαύριο. Πάμε να εδραιώσουμε την 3η θέση. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να έρθει στο γήπεδο, να χειροκροτήσει την ομάδα και να αποτελέσει τον 6ο παίκτη μας και σε αυτό το παιχνίδι. Τέλος, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.