Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΑΕΚ προγραμματίζει τη φιέστα για το πρωτάθλημα

Μετά τον ορισμό του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Σάββατο, η ΑΕΚ προχωρά τις διαδικασίες για την απονομή του πρωταθλήματος. Η από...

Μετά τον ορισμό του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Σάββατο, η ΑΕΚ προχωρά τις διαδικασίες για την απονομή του πρωταθλήματος.
Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» στα χέρια τους το τρόπαιο. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη κι αν όχι αυθημερόν, τότε μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται η απόφαση.

Η διοίκηση της ΠΑΕ προσανατολίζεται αυτή τη στιγμή στο εξής σενάριο: να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη μετά το ματς με τον Απόλλωνα και εν συνεχεία η αποστολή να επιβιβαστεί σε ανοιχτό πούλμαν που θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα γιορτάσει μαζί με τον κόσμο της. Με τον ίδιο τρόπο είχε γιορτάσει η «Ένωση» και την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά τον τελικό του άδειου ΟΑΚΑ πριν δύο χρόνια.

Η λύση του ΟΑΚΑ φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί αρκετά, αφού αν η απόφαση του Διαιτητικού βγει Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι, δεν υπάρχει απαραίτητος χρόνος για να διοργανωθεί η γιορτή εκεί.
Οι οριστικές αποφάσεις της ΠΑΕ θα ληφθούν σήμερα ή αύριο και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τους φίλους της ΑΕΚ, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αποθεώσουν τους πρωταθλητές για μία ακόμη φορά, αυτή με το τρόπαιο στα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.