HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκθεση Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Η Σχολή Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκ-θεσης Βυζαντινής Φ...

Η Σχολή Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκ-θεσης Βυζαντινής Φορητής Εικόνας και Ζωγραφικής, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 29 Μαΐου, στις 8.30μ.μ. στο Κέντρο Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες», με αφορμή τη λήξη των φετινών μαθη-μάτων. 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα Βυζαντινής Αγιογραφίας του τμήματος ενηλίκων και έργα σχεδίου και ζωγραφικής του παιδικού τμήματος.
Η Ιερά Μητρόπολις παρακαλεί το φιλότεχνο κοινό τής Αιγιά-λειας να τιμήσει με την παρουσία του τις προσπάθειες των μαθη-τών. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 2 Ιουνίου, οι ώ-ρες επίσκεψης είναι καθημερινά από τις 6μ.μ. έως τις 8μ.μ., ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. 
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.