Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Σύμη σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Τη Σύμη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του...

Τη Σύμη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη Σύμη, πριν από 73 χρόνια, στις 8 Μαΐου του 1945 υπεγράφη η παράδοση των νησιών της Δωδεκανήσου από τους Γερμανούς στις Συμμαχικές δυνάμεις.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε ειδική πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης. Επίσης, θα εγκαινιάσει και το νέο λιμάνι του νησιού.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις θα παραστούν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, οι βουλευτές Δημήτρης Γάκης, Μάνος Κόνσολας και Κώστας Σκανδαλίδης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.