HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ναρκωτικά και κλοπές στο Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Σύλληψη ημεδαπού με εισαγγελικής παραγγελία Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρ...

Σύλληψη ημεδαπού με εισαγγελικής παραγγελία
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας για να εκτίσει υπόλοιπο ποινής ενός έτους, τριών μηνών και εικοσιτεσσάρων ημερών, που του είχε επιβληθεί για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής, απείθεια και αντίσταση
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 20 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν μπαλκονόπορτα εξοχικής οικίας 41χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν οικιακό εξοπλισμό προκαλώντας  φθορές σε αυτόν.
Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν μεταλλική κλαδευτήρα και ένα σιδεροπρίονο, ενώ οι δράστες αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους (3,5) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε κατάστημα ενδυμάτων που βρισκόταν σε λειτουργία και προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε ρούχα συνολικής αξίας 30 ευρώ.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα  και του νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος, υπήκοος Αφγανιστάν και ένας 17χρονος, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (280) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (500) γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του 21χρονου προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους επτά γραμμαρίων.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους δυο γραμμαρίων.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας  17 και 12 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.
Επίσης, συνελήφθησαν οι μητέρες των δύο ανήλικων δραστών για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.