HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ανατριχιάζουμε κάθε φορά που πατάμε στην Αγυιά"

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο 20χρονος μέσος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μουστακόπουλος στο Football League. Ο νεαρός άσος της...

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο 20χρονος μέσος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μουστακόπουλος στο Football League.

Ο νεαρός άσος της Παναχαϊκής μίλησε για όλους και για όλα, τονίζοντας για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: "Νιώθουμε όλοι μία ευχαρίστηση. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον περσινό κορμό με προσθήκες νεαρών και μερικών έμπειρων παικτών.

Πιστεύω ότι κρίνεται πολύ επιτυχημένη η χρονιά, αν και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο μέχρι τέλους. Η φετινή σεζόν πάντως μας χαρίζει αναμνήσεις από σπουδαίες νίκες όπως αυτή μέσα στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ και μας δίνει εμπειρίες. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα". 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κώστα Κατσουράνη τόνισε: "Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται δίπλα μου ένας άνθρωπος όπως ο Κώστας Κατσουράνης. Θέλει να τον κοιτάμε και να τον νιώθουμε σαν φίλο, να μην κομπλάρουμε, λόγω της σπουδαίας διαδρομής του.

Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευχαρίστηση να τον βλέπουμε καθημερινά. Κάθε κουβέντα του είναι μία συμβουλή για μας, είναι tips που τα κρατάμε για να μας βοηθήσουν στη ζωή μας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.