HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάνω από 6.000 για τις εκλογές της ΝΔ Αχαϊας

Έληξε η  προθεσμία η προθεσμία εγγραφής μελών στη Νέα Δημοκρατία για απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στις τριπλές εκλογές της 13ης Μαΐου...

Έληξε η  προθεσμία η προθεσμία εγγραφής μελών στη Νέα Δημοκρατία για απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στις τριπλές εκλογές της 13ης Μαΐου, για ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ και Συνέδρους. Στην Αχαΐα, οι εγγεγραμμένοι είναι πάνω από 6.000 ξεπερνώντας, όπως αναφέρει ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
«Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε νεοδημοκράτη να συμμετέχει ενεργά και να διαμορφώσει τη Νέα Δημοκρατία του μέλλοντος. Ένα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο. Θέλω να διαβεβαιώσω επίσης ότι μετά την γνωστοποίηση σε μας του μεγέθους του εκλογικού σώματος, έχουμε κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες προτάσεις και ενέργειες προκειμένου η προσέλευση των ψηφοφόρων να γίνει απρόσκοπτα, στις εκλογές της 13ης Μαΐου» ανέφερε ο κ. Μαζαράκης σε ανακοίνωσή του.

Οι υποψηφιότητες για την Δημοτική Οργάνωση Ν.Δ.Καλαβρύτων
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ ΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΤΣΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΔΗΜ ΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΚΒΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΖΗΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΥΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.