HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: «4η Εθελοντική Αιμοδοσία» από Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θα πραγματοποιήσει την 4η Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 09:30 - 13:00 στο Τουριστικό Περίπτε...

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θα πραγματοποιήσει την 4η Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 09:30 - 13:00 στο Τουριστικό Περίπτερο Καλαβρύτων

H 4η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με:
την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων
τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων – Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) 
την Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος
τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαβρύτων 
τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων
τους μόνιμους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και όλους εκείνους, που ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα για πρώτη φορά
το Π.Γ.Ν. Ρίου Πατρών, το οποίο διαθέτει για το σκοπό αυτό ειδική και έμπειρη επιστημονική ομάδα.

Η προσπάθεια της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας αποσκοπεί στη μόνιμη δυνατότητα ύπαρξης αίματος για την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών των πασχόντων συμπατριωτών μας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι σαφής ένδειξη φιλαλληλίας και αλτρουϊσμού, γιατί το αίμα χορηγείται και λαμβάνεται εντελώς δωρεάν, ενώ η προσφορά του εθελοντή αιμοδότη είναι συνειδητή για τον συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη.

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας είναι ενεργή και πιστοποιημένη στο πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 13271.

Ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Α. κ. Σωτήρης Τσενές και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλες και όλους, που προσέφεραν αίμα μέχρι σήμερα και τους συγχαίρουν για την συνέπεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που επιδεικνύουν.

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας τιμώντας τους αιμοδότες για την προσφορά τους θα προσφέρει σε κάθε εθελοντή έπαινο και ένα DVD του πολυβραβευμένου ιστορικού ντοκυμαντέρ «Καλάβρυτα: Άνθρωποι και σκιές», καθώς και το βιβλίο που το συνοδεύει για την ιστορία των Καλαβρύτων.  Η ταινία-ντοκυμαντέρ είναι παραγωγή της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας για τα 70 χρόνια από το Καλαβρυτινό ολοκαύτωμα.

Ελπίζουμε  ότι κι αυτή τη φορά η αιμοδοσία στις 24 Μαΐου 2018 θα στεφθεί με επιτυχία.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σωτήριος Ι. Τσενές
Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Κουμάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.