HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην τελική ευθεία το 2ο Παγκαλαβρυτινό τουρνουά ποδοσφαίρου της Παγκαβρυτινής Ένωσης

Στην τελική ευθεία, βρίσκεται το 2ο Παγκαλαβρυτινό τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 "ευ αγωνίζεσθαι συλλόγων" που διοργανώνει η Παγκαβ...

Στην τελική ευθεία, βρίσκεται το 2ο Παγκαλαβρυτινό τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 "ευ αγωνίζεσθαι συλλόγων" που διοργανώνει η Παγκαβρυτινή Ένωση, σε γήπεδα της Αθήνας και συμμετέχουν χωριά των Καλαβρύτων με τους πολιτιστικούς τους συλλόγους.
Το αθλητικό αυτό γεγονός αποτελεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος των Καλαβρυτινών καθώς και τη σύσφιξη των μελών των Καλαβρυτινών συλλόγων και δη της νεολαίας.Το τουρνουά ποδοσφαίρου ΄΄Ευ αγωνίζεσθαι πολιτιστικών συλλόγων΄΄αποτελεί το πρώτο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται σε Παγκαλαβρυτινό επίπεδο στην Αθήνα.
Στόχος των διοργανωτών είναι τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη συμμετοχή και με περισσότερα ομαδικά αθλήματα .
Το "ευ αγωνίζεσθαι 2018" θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκυριακο 9 &10 Ιουνίου με τους ημιτελικούς την πρώτη μέρα και τον τελικό την επομένη.

Πληροφορίες για τα αποτελέσματα, φωτογραφικό υλικό και άλλα πολλά μπορείτε να βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους.www.pagkalavrytino-tournoua.gr και στο facebook Παγκαλαβρυτινό τουρνουά 6χ6 "ευ αγωνίζεσθαι συλλόγων 2018".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.