Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 27 Μαΐου 2018

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρο...

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρονος υπήκοος Συρίας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 14 ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία που κατείχε χωρίς συνταγή, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει τους περιορισμούς διαμονής που του είχαν επιβληθεί.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, σε χωριό του Αιγίου, μετέβησαν με κλεμμένο αυτοκίνητο σε φαρμακείο, όπου αφού διέρρηξαν την κεντρική του θύρα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και διάφορα φαρμακευτικά δισκία.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, βρήκαν στον Λόγγο και κατέσχεσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήσαν οι δράστες, καθώς και το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ που αποδόθηκε στον παθόντα.
Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.