HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπουργείο Εσωτερικών: 2.312 υπάλληλοι με επτά αποφάσεις

Οι νέες προκηρύξεις ήδη, έχουν αρχίσει να εκδίδονται σταδιακά ανά δήμο. Θα επιλεγούν, κυρίως, προσωπικό Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Ε...

Οι νέες προκηρύξεις ήδη, έχουν αρχίσει να εκδίδονται σταδιακά ανά δήμο. Θα επιλεγούν, κυρίως, προσωπικό Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (οδηγοί και οι συνοδοί απορριμματοφόρων, καθαριστές, εργάτες κλπ).

Η διαδικασία στις εγκρίσεις

Αποστολή εγκριτικής απόφασης στο ΑΣΕΠ

Δημιουργία προκήρυξης από τους φορείς

Έγκριση προκήρυξης από το ΑΣΕΠ

Έκδοση προκήρυξης – Υποβολή αιτήσεων

1.011 σε 76 δήμους: Η επεξεργασία των προκηρύξεων έχει, ήδη, ξεκινήσει από το ΑΣΕΠ. Κάθε δήμος θα εκδώσει την δική του προκήρυξη. Θα επιλεγεί, κυρίως, προσωπικό Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (οδηγοί και οι συνοδοί απορριμματοφόρων, καθαριστές, εργάτες κλπ).

347 υπάλληλοι: Εγκριτική απόφαση εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικό. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στις ανταποδοτικές υπηρεσίες 26 δήμων. Θα υπογραφούν 8μηνες συμβάσεις εργασίας, που δεν ανανεώνονται ούτε παρατείνονται. Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν σταδιακά και ανά δήμο.

Τα κριτήρια για όλες τις προκηρύξεις

Σημειώστε για όλες τις προκηρύξεις:

Βασικό προσόν επιλογής, πλην των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, είναι η εντοπιότητα. Μεταξύ των υποψηφίων που διαθέτουν αυτό το προσόν προηγούνται όσοι κερδίζουν περισσότερα μόρια στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων: Χρόνος ανεργίας, εμπειρία, αριθμός ανήλικων τέκνων, βαθμός τίτλου σπουδών, πολυτεκνική - τριτεκνική ιδιότητα

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 10ήμερη. Αν η τελευταία μέρα της κατάθεσης συμπίπτει χρονικά με αργία (π.χ. Σαββατοκύριακο) τότε η υποβολή ολοκληρώνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση του δήμου.

Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν (κατά μέσο όρο έως 1,5 μήνα από τη λήξη της προθεσμίας) από τους δήμους. Εάν υπάρξουν ενστάσεις, αυτές θα ελεγχθούν από το ΑΣΕΠ.

Οι αμοιβές του νέου προσωπικού θα είναι σύμφωνες με τα οριζόμενα στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Όσοι επιλεγούν κερδίζουν κρίσιμα μόρια εμπειρίας, χρήσιμα σε μια μελλοντική προκήρυξη μόνιμου προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.