Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον «κάδο ανακύκλωσης» 200 εφαρμογές του Facebook

Συνεχείς προσπάθειες να πείσει τα δισεκατομμύρια των χρηστών του ότι τα προσωπικά δεδομένα τους είναι ασφαλή, καταβάλλουν οι υπεύθυνοι το...

Συνεχείς προσπάθειες να πείσει τα δισεκατομμύρια των χρηστών του ότι τα προσωπικά δεδομένα τους είναι ασφαλή, καταβάλλουν οι υπεύθυνοι του Facebook.

Ο δημοφιλέστερος εκ των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθεί να κλονίζεται. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχτιζε με τα δισεκατομμύρια των φανατικών οπαδών μοιάζει να έχει διαρραγεί μετά τα γεγονότα του Μαρτίου.

Το σκάνδαλο ονόματι Cambridge Analytica και η διαρροή προσωπικών δεδομένων περίπου 90 εκατομμυρίων χρηστών, δεν λέει να ξεφουσκώσει.

Τελευταίο update η ανακοίνωση του αντιπροέδρου του Facebook, Ime Archibong, ότι η αναστέλλεται η λειτουργία περίπου 200 εφαρμογών.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2018 όταν αποκαλύφθηκε πως μεγάλες ποσότητες δεδομένων 87 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook είχαν πέσει στα χέρια ερευνητικής εταιρίας που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της προεκλογικής καμπάνιας του μετέπειτα Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Οι εφαρμογές «πάγωσαν» εν αναμονή διεξοδικής έρευνας σχετικά με το κατά πόσο διευκόλυναν οποιαδήποτε διαρροή δεδομένων, δήλωσε ο κ. Archibong.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.