Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Μεγάλη νίκη στα πρώτα του "πλέι οφ" στην Α1

Μεγάλη νίκη πήρε ο Προμηθέας στην πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του σε πλέι οφ της Α1. Απόλυτα ικανοποιημένος μετά την αναμέτρηση με το Λα...

Μεγάλη νίκη πήρε ο Προμηθέας στην πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του σε πλέι οφ της Α1. Απόλυτα ικανοποιημένος μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο εμφανίστηκε ο Μάκης Γιατράς που στάθηκε στην ψυχή που έβγαλαν οι παίχτες του στο φινάλε.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν με ψυχή και πέτυχαν μια μεγάλη νίκη. Εμείς κάναμε ένα κακό παιχνίδι, ήμασταν υπερβολικά άστοχοι και είχαμε πολύ άγχος. Βρεθήκαμε με μεγάλη διαφορά πίσω στο σκορ.

Κλειδί για εμάς ήταν η άμυνα ματς απ ζώνης που παίξαμε. Μπορεί το 75-70 να φαίνεται μικρό σκορ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας με το Λαύριο, όμως είχαμε χάσει 10 λέι-απ και πολλά τρίποντα στο α΄ ημίχρονο και θεωρώ ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μεγαλύτερο σκορ.

Κάναμε το 1-0, όμως δεν τελείωσε τίποτα. Τώρα πάμε να παίξουμε στο Λαύριο, το οποίο διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα, στην οποία μόνον ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο Άρης στην αρχή της σεζόν πέρασαν.

Πρέπει να ξεκουραστούμε, καθώς παίξαμε με προβλήματα. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Δεν συνηθίζω να αναφέρομαι σε μεμονωμένους παίκτες ξεχωριστά, όμως π.χ. ο Δημάκος σήμερα άλλαξε την ροή του παιχνιδιού. Μπήκε μέσα, έκλεψε μπάλες, έπαιξε άμυνα και πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο.

Ο Μιλόσεβιτς έπαιξε σήμερα με δική του ευθύνη λόγω του τραυματισμού του και ήταν εξαιρετικός. Τώρα το άγχος θα είναι με την πλευρά του Λαυρίου. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε και εκεί για να τελειώσουμε την σειρά.

Με τον κόουτς Σερέλη μιλάμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ξέρω τι σκέφτεται και ξέρει τι σκέφτομαι. Τα είχαμε πει και την περασμένη εβδομάδα ότι μαζί περάσαμε τις σχολές προπονητικής. Πρωταγωνιστές, όμως, πάντα είναι οι παίκτες. Ένα εύστοχο τρίποντο μπορεί να σε κάνει μάγκα και ένα άστοχο το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.