HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Mια μεγάλη δημοσκόπηση την Μ. Πέμπτη με την «Ώρα των Καλαβρύτων»

Mια μεγάλη δημοσκόπηση την Μ. Πέμπτη με την «Ώρα των Καλαβρύτων». Είναι η πρώτη δημοσκόπηση που γίνεται στα Καλάβρυτα με μεγάλο δείγμα κ...

Mια μεγάλη δημοσκόπηση την Μ. Πέμπτη με την «Ώρα των Καλαβρύτων». Είναι η πρώτη δημοσκόπηση που γίνεται στα Καλάβρυτα με μεγάλο δείγμα και ενδιαφέροντα ευρήματα, μέσω στρωματοποιημένης δειγματοληψίας από την DATARC κατά δημοτική ενότητα, με χρήση quota σε φύλο και ηλικία, 06-08/3/2018. 
➤Ο βαθμός ικανοποίησης των κατοίκων από την ζωή στην περιοχή, η κατάσταση των νοικοκυρών και η οικονομική ανασφάλεια με βάση τις απαντήσεις  που έδωσαν.
➤Γιατί οι νέοι βλέπουν με καλύτερο μάτι τη ζωή τους στην περιοχή, συγκριτικά στοιχεία με βάση έρευνα του ΙΟΒΕ για όλη τη χώρα.

Η ζωή στην επαρχία και δη στην πόλη των Καλαβρύτων,  δεν φαίνεται να αποτελεί λόγο για την αναζήτηση άλλης διεξόδου σχετικά με την διαβίωση.
Η επιβίωση είναι βέβαια δύσκολη, βασίζεται στην αναγνώριση του γεγονότος ότι η επαρχία δεν προσφέρει όσα ακριβώς μπορεί να βρει κάποιος στην πόλη, αλλά δεν αποτελεί λόγο μετακόμισης.
Η πρόσφατη έρευνα της εταιρείας DATARC (τηλεφωνική, διαστρωμάτωση ηλικιακά και κατά φύλο) δείχνει ότι η πλειοψηφία των κατοίκων στα Καλάβρυτα, 6 στους 10, είναι ικανοποιημένοι από την ζωή στον τόπο τους.  Πιο ικανοποιημένοι από τη ζωή στην πόλη, άνθρωποι μορφωμένοι που μένουν εντός της αστικής περιοχής στο δήμο και η φωνή της λογικής… οι γυναίκες.
Αναλυτικά τα ευρήματα της Έρευνας αποκλειστικά στην «Ώρα των Καλαβρύτων»   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.