Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντικές αλλαγές στο Gmail

Η δημοφιλής υπηρεσία Gmail αποκτά μια νέα αναβάθμιση, έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό με κάποιες σημαντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανόμενης τη...

Η δημοφιλής υπηρεσία Gmail αποκτά μια νέα αναβάθμιση, έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό με κάποιες σημαντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανόμενης της γρήγορης απάντησης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια αυτόματη αναθεωρημένη απόκριση και την επιλογή αναβολής των μηνυμάτων σας αργότερα.
Με την νέα εμφάνιση θα έχουμε κι άλλες αισθητικές παρεμβάσεις και αλλού, όπως την αναδιάταξη καρτελών με τις συναντήσεις που είναι σημειωμένες στο ημερολόγιο να βρίσκονται δίπλα-δίπλα στα μηνύματα, έτσι θα αποφευχθεί το φαινόμενο του να δημιουργούνται διπλά συμβάντα ή να χάνονται εντελώς.
Το σπουδαιότερο όλων είναι πως η Google θα παρουσιάσει επίσης μια νέα λειτουργία, που θα ονομάζεται “εμπιστευτική λειτουργία” (Confidential Mode) και σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge με το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπεται στους χρήστες του Gmail να ελέγχουν το τι συμβαίνει με το μήνυμά τους μετά την αποστολή του και μάλιστα θα δίνεται το δικαίωμα να ορίζεται η ημερομηνία λήξης για το κάθε μήνυμα. Η «εμπιστευτική λειτουργία» παρέχει επίσης τη δυνατότητα να ο αποστολέας να ζητά από τους παραλήπτες να επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους με έναν κωδικό πρόσβασης. Για την ασφάλεια όλων, οι παραλήπτες δεν θα μπορούν να κατεβάσουν, να προωθήσουν ή να εκτυπώσουν το δικό σας email, μάλιστα δεν θα γίνεται ούτε καν το copy-paste.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.