Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο βιβλίο και DVD για την Παναγία Τρυπητή - Διανέμεται δωρεάν

Μια νέα, καλαίσθητη έκδοση παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος στα τοπικά ΜΜΕ. Πρόκειται γι...

Μια νέα, καλαίσθητη έκδοση παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος στα τοπικά ΜΜΕ. Πρόκειται για το βιβλίο "Παναγία η Τρυπητή-Μαρτυρία Θαυμάτων και Ομολογία Πίστεως" που έχουν συγγράψει από κοινού ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και ο καθηγητής μαθηματικός δρ. Εμμανουήλ Μανουσάκης, ενώ συνοδεύεται και από DVD ταινίας που ετοίμασαν και παρουσίασαν η ομάδα "Πράσινοι Φίλοι" και η χορωδία του 1ου Γυμνασίου Αιγίου.

Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης μας, το βιβλίο τυπώθηκε σε 2.000 αντίτυπα τα οποία διανέμονται δωρεάν τόσο από την Ιερά Μητρόπολη, όσο και από το βιβλιοπωλείο της Ι.Μ. επί της οδού Ερμού και Κλ.Οικονόμου "προς δόξα και τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου Παναγίας Τρυπητής και ως πατρική ευλογία προς τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό της περιοχής", όπως σημειώνεται. Ο Μητροπολίτης επίσης, τόνισε πως το βιβλιαράκι δημιουργήθηκε σε ανάμνηση της διακονίας του στην οικεία Ιερά Μητρόπολη, καθώς στις 19 Αυγούστου συμπληρώνονται 40 συναπτά έτη. 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, Νίκου Κυριαζή για την παραίτησή του από τον Μητροπολιτικό θώκο, απάντησε οτι "ισχύει, εκτός κι αν γίνει κανένας πόλεμος" συμπληρώνοντας οτι δεν θα άφηνε σε περίπτωση κινδύνων το ποίμνιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.