Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καταχειροκροτήθηκε η Φιλαρμονική Καλαβρύτων στην Συνάντηση Φιλαρμονικών

Μια ιδιαίτερη παρουσία από την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη, στην 1η Συνάν...

Μια ιδιαίτερη παρουσία από την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη, στην 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, υπό την αιγίδα του τοπικού δήμου.
Συμμετείχαν οι μπάντες: Φιλαρμονική Δήμου Κοζάνης "Πανδώρα", Ορχήστρα Πνευστών Κ.Ω.Θ., Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων, Φιλαρμονική Δήμου Καλαμαριάς, Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού Κέρκυρας. Η μουσική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης και παρουσιάστηκαν πρωτότυπες συνθέσεις για μπάντα.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Μπαμπαράκου, παρουσίασε το εξής πρόγραμμα:
• AZTEC FIRE - JAY BOCOOK
• ACHILLES' WRATH - SEAN O' LOUGHLIN
• NOVENA - JAMES SWEARINGEN
• ABANDONED TREASURE HUNT - ROB GRICE
• FANFARE AND FLOURISHES - JAMES CURNOW
• TORRENTS OF FIRE - LARRY NEECK
Η συμμετοχή της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων στο Φεστιβάλ της Κοζάνης υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.