HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ολοκληρώνει το φετινό πρωτάθλημα με χαμόγελα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με τον καλύτερο τρόπο, ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, που επιβλήθηκε άνετα με 2-0 του Αστέρα Τ...

Με τον καλύτερο τρόπο, ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, που επιβλήθηκε άνετα με 2-0 του Αστέρα Τέμενης και δεν άφησε περιθώρια για τις περιπέτειες των play out.
H ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε τον απόλυτο έλεγχο που μετουσίωσε σε γκολ στο 26΄με τον Δημόπουλο ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ, εκτέλεσε το αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην συνέχεια του α΄ημιχρόνου, τα Καλάβρυτα πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες ,με σημαντικότερη αυτή του Γ. Αναγνωστόπουλου που με λόμπα πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και την μπάλα να περνά λιγο πάνω από τα δοκάρια. 
Στο β΄ημιχρόνου το ίδιο σκηνικό, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο που μπήκαν νωθρά δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Εκεί μια αντεπίθεση της Τέμενης, έγινε επικίνδυνη, με τον Λέση όμως να κάνει μια εντυπωσιακή όσο και σωτήρια επέμβαση.
Τα Καλάβρυτα, γρήγορα συνήλθαν, έκλεισαν περισσότερο τους χώρους και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών. Στο 71' ο νεοεισελθών Διον. Καλαμαράς, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε οταν βρέθηκε σε κενή εστία, έπειτα από προσπάθεια του Γ. Αναγνωστόπουλου.
Με το παιχνίδι να έχει "κλειδώσει" τα Καλάβρυτα συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του 80' (πανομοιότυπη με την μεγάλη ευκαιρία του α΄ημιχρόνου) με τον Γ.Αναγμωστόπουλο να κάνει μια εντυπωσιακή ενέργεια και να "κρεμάει" τον συνεπώνυμό του τερματοφύλακα της Τέμενης, με την πάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 82' ήρθε η επανεμφάνιση μετά από πολλούς μήνες λόγω του σοβαρού του τραυματισμού Δημ. Καλαμαρά, που καταχειροκροτήθηκε.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Τσαγκαράκη, έκανε παίκτες, προπονητή και διοίκηση να πανηγυρίζουν την πλέον σημαντική φετινή νίκη που βρίσκει τα Καλάβρυτα στην ασφαλή ζώνη, στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παραλειπόμενα
➤Αρκετός ο κόσμος στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων, χειροκρότησαν την τελευταία, φετινή παράσταση, στα Καλάβρυτα, της ομάδας της Α.Ε.Κ.
➤Ένα κουβάρι οι παίκτες στο πρώτο γκολ, που έτρεξαν να το αφιερώσουν στον Θ. Αναγνωστόπουλο που λόγω μιας περιπέτειας, βρέθηκε στην εξέδρα. 
➤Το πρώτο του τέρμα, στην φετινή σεζόν, πέτυχε ο Διον. Καλαμαράς και μάλιστα κόντρα στην παλιά του ομάδα. Γκολ που δεν πανηγύρισε.
➤Ξανά στους αγωνιστικούς χώρους για τον Δημήτρη Καλαμαρά, που έλειπε από την ομάδα αρκετούς μήνες, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού. Αξίζει να σημειώσουμε οτι ο έμπειρος και ταλαντούχος μέσος, όλο αυτό το διάστημα δεν έλειψε σχεδόν ποτέ, ούτε από τις προπονήσεις, ούτε από τους αγώνες τις ομάδας.
➤Θηρίο στο κλουβί, ο Γκεράρντ που απέχει εδώ και δύο εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Ήταν όμως εκεί και έγινε και αυτός ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του, πανηγυρίζοντας για την ομάδα.
➤Μία αγωνιστική απέμεινε για την ολοκλήρωση του φετινού Πρωταθλήματος της Β κατηγορίας ΕΠΣΑ, με τα Καλάβρυτα να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα της Ζήριας σε έναν αγώνα χωρίς άγχος 

⏩Εξαιρετική η διαιτησία του Τζαγκαράκη, καλοί οι βοηθοί του, Σπύρος Παλαιολόγος και Παναγιώτης Ψιμάρνης.

Συνθέσεις:
➽Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λέσης,  Μπαχάς, Αλεξόπουλος, Ντάλλας, Φάκος (76΄Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης (83' Δημ. Καλαμαράς), Δημόπουλος, Μαρής (79΄Κοντογιώργης), Γ.Αναγνωστόπουλος, Γ.Τσαβαλάς (70΄Διον. Καλαμαράς)

➽ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Δορλής, Κουτρόπουλος (88΄Γιοβάνοφ), Μπότης (61΄Μπαλαφούτης), Αντεριώτης (71΄Μπιρμπίλης), Μηλιάκης, Μεσσήνης, Τασσόπουλος, Δαλιάνης, Ιβάνοφ (91 Γκίνι), Οικονομόπουλος
   






     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.